Tanfolyamok

Miről szól nálunk a tanfolyam?

A kutya az ember legjobb barátja, gondolják sokan, de ez a barátság nem adott, egy igaz barátért, társért tenni kell. Ez igaz a kiskutyákra is, különösen akkor, ha társnak vesszük magunk mellé, nem pedig házörzőnek, vagy munkára. Egy társ pedig lehetőség szerint mindig velünk van, szívesen autózik, jól érzi magát egy étteremben, kávézóban, idegen lakásokban, jól reagál váratlan helyzetekre, rosszul közeledő emberekre, és akár a munkahelyünkön is boldogan elhéderezik a kosarában, nem tépi le az új ügyfél nadrágját, vagy nem rémül meg tőle, kellemetlen helyzetet okozva.

A tökéletes viselkedés erős városi ingerek között viszont nem veleszületett tulajdonsága a kutyáknak, ezért egy új tanfolyamot, és vizsgarendszert alakítottunk ki, amely során két szinten fejlődhet kutya és gazda, hogy akár egy kosár cicával együtt metrózhassanak a legnagyobb békében.

A tanfolyam során tanultakat azok is kamatoztathatják, akik utcán, kutyafuttatókban, réten-mezőn találkoznak váratlan helyzetekkel, neveletlen gyerekekkel, menekülő nyulakkal és gusztustalan belehemperegni, vagy felzabálnivalókkal.

Az alábbi videóban két kutya látható: Papesz a tanfolyamok elvégzése után, és Fahéj még suli előtt.